KickCancer's Run to Kick zamelt meer dan 1 miljoen euro in

KickCancer organiseert op 29 september de zevende editie van haar Charity Run: RUN TO KICK

RUN TO KICK helpt innovatieve behandelingen voor kinderen met kanker aan te bieden. De fondsen die via RUN TO KICK ingezameld worden zullen toegekend worden aan innoverende onderzoeksprojecten van FIGHT KIDS CANCER.

FIGHT KIDS CANCER is een gezamenlijk initiatief van KickCancer en andere Europese verenigingen (Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Spanje), met als doel de meest innovatieve behandelingen te versnellen dankzij Europese financiering en samenwerking van onderzoek naar kinderkanker.

RUN TO KICK-lopers beloven donaties te vragen voor een minimum totaalbedrag van €200 (of €100 voor kinderen en studenten onder de 25) om de projecten van FIGHT KIDS CANCER te financieren.

Om deelnemers te helpen om fondsen te werven, deelt de organisatie tips van experts op het gebied van fondsenwerving op deze pagina: https://team.kickcancer.org/en/content/page/infos-utiles#how-to-fundraise-like-a-champ

Midden september hadden de deelnemers al meer dan 1 miljoen euro ingezameld. De teller van het ingezamelde bedrag door de 3200 deelnemers in 219 teams kan je hier opvolgen.

Wordt jouw organisatie ook partner?

Fundraisers Belgium heeft een netwerk van partners die co-branden met ons
kwaliteitsnetwerk aan beslissingsnemers in de fondsenwervingswereld. Stuur een mail naar

info@fundraisersbelgium.be als je graag meer info wil over partnerschap met onze vereniging.