Nieuwe samenstelling bestuursorgaan Fundraisers Belgium

Na de online Algemene Vergadering van Fundraisers Belgium op maandag 27 mei 2024 kunnen we de nieuwe samenstelling van ons bestuur bekendmaken.

Jeroen Janssens, coördinator fondsenwerving bij Amnesty International, nam na 7 jaar als bestuurder afscheid van zijn mandaat. Bedankt voor je jarenlange inzet, Jeroen!

Verder zijn we zeer blij te mogen aankondigen dat voorzitter Isabel Penne en bestuurders Ilja De Coster, Jeroen Brugge, Josti Gadeyne, Steven De Loof en Koen Van den Broeck vanaf dit jaar versterking krijgen van:

banner nieuwe bestuursleden mei 2024

  • Luk Daniëls, hoofd marketing bij Natuurpunt sinds de dienst in 2011 in het leven geroepen werd. Hij is al 45 jaar actief in natuurbehoud als vrijwilliger en sinds 32 jaar als professional. Hij hielp bijna 100 lokale afdelingen voor Natuurreservaten vzw uitbouwen voor de vzw samen met de Wielewaal Natuurpunt werd.
  • Manu Van Roosbroeck, coördinator Fondsenwerving en Communicatie bij Vluchtelingenwerk Vlaanderen sinds 2019. Hij begon zijn carrière in fondsenwerving als straatwerver en werkte 10 jaar in diverse aspecten van fondsenwerving bij Greenpeace.
  • Mieke Willems, Fundraising Manager bij Stichting Tegen Kanker sinds 2022. Ze werkte in het verleden voor Oxfam België als director Fair Trade. Voordien was ze voornamelijk actief in de media- en banksector, als marketingprofessional.

Meer weten over de (nieuwste) bestuurders?

Wordt jouw organisatie ook partner?

Fundraisers Belgium heeft een netwerk van partners die co-branden met ons
kwaliteitsnetwerk aan beslissingsnemers in de fondsenwervingswereld. Stuur een mail naar

info@fundraisersbelgium.be als je graag meer info wil over partnerschap met onze vereniging.